ECO PLANING PROJECT

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Mentenanță și întreținere

Monitorizare zilnica

Proiectare si topografie

Spalarea panourilor

De ce mentenanță?

Mentenanță și întreținere

Mentenanța și întreținerea sistemelor fotovoltaice de două ori pe an sunt vitale pentru asigurarea performanței optime a sistemelor și prelungirea duratei de viață. Aceste servicii periodice ajută la identificarea și remedierea problemelor, menținerea eficienței și asigurarea unei producții constante de energie solară. Eficienta unui sistem ce beneficiaza de mentenanta si intretinere de 2 ori pe an beneficiaza de o productie totala cu 5~25% mai mare fata de un sistem neintretinut.

1

Verificarea conexiunilor

2

Verificarea din punct de vedere termic a instalației

3

Verificarea strangerilor mecanice atât al structurii cât și al tabloului de siguranțe

4

Verificarea prizei de pământ al instalației fotovoltaice

5

Crearea unui raport al performanței sistemului în baza datelor colectate și soluționarea(dacă este cazul)

Recomandam Verificarea sistemelor fotovoltaice de cel putin 2 ori pe an pentru a evita neplacerile din punctul de vedere al eficientei, dar si mai important, pentru siguranta dumneavoastra, cat si pentru membrii familiei. Incurajam responsabilitatea si avand in vedere costurile si complexitatea sistemelor fotovoltaice!

Monitorizare

Monitorizarea zilnica a sistemului fotovoltaic

In mediul cotidian nu toata lumea are disponibilitatea sa verifice zilnic productia sistemului, lasa-ne pe noi sa te scapam de aceasta grija. O sa ne asumam responsabilitatea de a te anunta de la distanta pentru orice anomalii in sistemul tau fotovoltaic.
Sa ne gandim la un sistem cu o putere instalata de 5kW. Asta inseamna o energie de pana la 50kWh pe zi. Calculeaza asta in bani pierduti in cazul in care invertorul nu lucreaza din cauza unei erori.
Motivele cele mai importante?
1. Costul monitorizării anuale se amortizează singur din utilizatea acestuia
2. Experții noștrii va pot oferii sfaturi/informații utile legate de erorile ce pot apărea într-un sistem fotovoltaic
Proiectare

Proiectare și Topografie

Prin tehnologie dronei DJI Matrice 350RTK si a camerelor Zenmuse P1 si H20T avem posibilitate de a realizea in decurs de cateva ore o topografie completa a zonei, peste care ulterior se face proiectare, amprente dupa fiecare aplicatie in parte.
Topografie

Proiectare

Studii de Solutie

Amprente 2D/3D